Aanbouw laten bouwen?

Wanneer u meer ruimte in je woning in en rondom Amsterdam wilt, heeft u een aannemer nodig die gespecialiseerd is in aanbouw! Er zijn er verschillende mogelijkheden voor uw woning uitbouw. Zo kunt u kiezen voor een aanbouw, uitbouw, opbouw en nog veel meer. Ponto Bouwservice is de aannemer die voor uw aanbouw klaarstaat!

Heeft u meer leefruimte nodig in uw huis? Wilt u graag uw woonkamer uitbreiden of een ruimte voor uw kantoor aanbouwen? Een grotere woonkamer of een extra grote leefkeuken. Een aanbouw aan uw woning maakt het u een stuk comfortabeler. Een woning uitbouw geeft u meer ruimte in huis of just een extra kamer. Het is altijd aan te raden om van deze aanbouw een bouwtekening te laten maken. Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de aan- of uitbouw, de dikte van de isolatie, het type kozijnen: dit soort technische zaken worden verwerkt op een bouwtekening. Er is dan voor de uitbouw aannemer geen ruimte voor een eigen invulling, waardoor u ook krijgt waarvoor u betaalt. Ponto Bouwservice realiseert dit voor u. Ponto Bouwservice heeft meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van aanbouw in en rond woningen in Amsterdam.

Ponto Bouwservice bekijkt samen met u hoe u een optimale leefruimte kunt creëren en geeft hierbij professioneel advies. Wij zorgen ervoor dat u binnen een kort tijdsbestek gebruik kunt maken van uw nieuwe woon- of kantoorruimte. Kies ons als aannemers voor de uitbouw van uw woning.

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Standaard aanbouw
  • Spouwmuur gemetseld
  • Kozijnen hardhout of kunststof
  • Ramen dubbelglas
  • Elektra- gas en watervoorzieningen

Duur: circa. 3 weken

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Kosten aanbouw

Door het plaatsen van een aanbouw (of uitbouw) kunt u uw bestaande woonruimte uitbreiden. Daarmee zal de waarde van uw woning stijgen. Meerdere factoren spelen een rol bij het totale kostenplaatje, zoals het verschil in gevelindeling en het soort stenen. Wilt u inzicht krijgen in de kosten van een aanbouw voor uw huis? U kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 61B
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?