Ponto Bouwservice staat voor hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare tarieven.

Van 2D/3D ontwerp van uw badkamer tot realisatie, bij Ponto Bouwservice is uw project in de beste handen.

Badkamer Renovatie

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen of te renoveren? Bouwbedrijf Ponto beschikt over de juiste vakmensen voor de klus! U kunt Ponto Bouwservice inschakelen voor het renoveren of verbouwen van uw badkamer. U kunt ook onze Ponto Sanitair website bekijken voor nog meer informatie.

Heeft u zelf alle tegels en sanitair besteld?

Geen probleem, Ponto Bouwservice zorgt ervoor dat alles netjes geïnstalleerd en afgewerkt wordt. De specialisten uit Amsterdam hebben een ruime ervaring met het verbouwen van menig badkamer, maar ook met het renoveren van de ruimte. Hebt u maar een kleine badkamer, en wilt u ervoor zorgen dat deze er zo ruim mogelijk uit ziet? Onze professionals zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Bij een badkamerrenovatie wordt de uitstraling van uw badkamer ingrijpend veranderd én verbeterd. Bouwbedrijf Ponto renoveert en/of verbouwt uw badkamer van begin tot eind. Wij beginnen met sloopwerk en eindigen met de schoonmaak zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe frisse badkamer. Ponto Bouwservice zorgt ervoor dat uw badkamer één van uw favoriete kamers in huis wordt!

Mogelijke werkzaamheden renovatie:
 • Sloopwerkzaamheden
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Leidingen verleggen
 • Verlaagd plafond
 • (Opnieuw) betegelen
 • Indeling aanpassingen
 • Installatie inbouwspotjes
 • Plaatsing douchewand + deur
 • Plaatsing van een douchecabine
 • Plaatsing sanitair
 • Inloopdouche
 • Ligbad
 • Jaccuzi
 • Installeren accessoires bv. spiegels
 • Etc.

Advies nodig?

Komt u er niet uit met de keus voor materialen dan kunnen wij u helpen met het selecteren van de juiste tegels en sanitair. Ponto Bouwservice streeft er naar uw badkamer binnen 2 weken klaar te hebben voor gebruik. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. badkamers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Voor ieder budget een oplossing!

Heeft u een bepaalt budget voor de badkamer? Wij bespreken graag met u uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij maken een bouwtekening en laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Ponto Bouwservice heeft jarenlang ervaring met het bouwen van uitgebreide badkamers en compacte badkamers. Bij ons is de klant koning!

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Ontwerp zelf uw badkamer met de Visoft tool. Heeft u toch liever hulp of advies neem dan helpen we u graag verder. Als u klaar bent met ontwerpen kunt u uw ontwerp opslaan en/of aan ons verzenden.

Ontwerp zelf uw badkamer met de Visoft tool. Heeft u toch liever hulp of advies neem dan helpen we u graag verder. Als u klaar bent met ontwerpen kunt u uw ontwerp opslaan en/of aan ons verzenden.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Ponto Bouwservice is gevestigd in Amsterdam en bestaat al meer dan tien jaar. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man is inmiddels uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Wij beschikken nu ook over een eigen showroom met een breed assortiment tegels en sanitair.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 61b
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?