Keuken Renovatie

Bent u van plan om uw keuken te renoveren of verbouwen? Ponto Bouwservice installeert, verbouwt en renoveert keukens in en rondom Amsterdam en in de rest van Nederland. De keuken is voor de meeste mensen één van de belangrijke ruimtes in uw woning. In vele huishoudens is de keuken zelfs belangrijker dan de woonkamer! Het hebben van een goed onderhouden keuken is daarom bijna een vereiste. Bekijk ook onze website speciaal voor keukens, Ponto Keukens.

Heeft u het idee om van uw gesloten keuken een open keuken te maken? Ponto Bouwservice kan u hierbij van dienst zijn, wij zijn ruim ervaren in keukenrenovaties. Wij installeren niet alleen nieuwe keukens maar kunnen ook een tweedehandse keuken voor u installeren of uw huidige keuken renoveren. Misschien wilt u een muur verwijderen om van uw gesloten keuken een open keuken te maken, wij helpen u graag verder. Al gauw zult u erachter komen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Waarbij de ene keuken nog mooier is dan de andere. Hoe weet u nou waar u terecht kunt om uw keuken aan te pakken? U kunt met een gerust hart terecht bij Ponto Bouwservice! Ponto Bouwservice  staan in contact met keukenleverancier en kan zelf alle tegels en sanitair leveren. Wij kunnen u, indien gewenst, begeleiden in de zoektocht naar uw nieuwe keuken.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw keukenrenovatie of verbouwing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. keukens? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw keukenrenovatie op en top regelt.

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Ponto Bouwservice is gevestigd in Amsterdam en bestaat al meer dan tien jaar. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man is inmiddels uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Wij beschikken nu ook over een eigen showroom met een breed assortiment tegels en sanitair.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 61B
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?