Nieuwbouw Amsterdam

Ponto Bouwservice houdt zich regelmatig bezig met nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam. Heeft u een idee voor uw nog te bouwen droomhuis? Ponto Bouwservice kan u helpen dit te realiseren. Ponto Bouwservice bouwt uw woning volgens de huidige regels en normen. Wij bespreken samen met u en de architect het ontwerp en de indeling van het te bouwen huis. Kiest u voor Bouwbedrijf Ponto dan bent u verzekerd van een woning die voldoet aan uw wensen! Wij garanderen een korte bouwtijd.

Ook in de utiliteit is Ponto Bouwservice de juiste keuze. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van kantoorpanden, bedrijfshallen, fitnesszalen etc. Wij zorgen ervoor dat uw pand naar uw idee word afgebouwd en opgeleverd op de afgesproken deadline. De bouw van uw eigen woning is een zaak van vertrouwen. Ervaar dat wij dit vertrouwen waard zijn en dat wij onze woorden waarmaken.

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 61B
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?