Woning Renoveren?

Laat uw woning renoveren door een specialist. Kies voor Ponto Bouwservice als aannemer voor uw verbouwing. In de huidige tijd kiezen veel mensen voor een verbouwing in plaats van een verhuizing. Met een andere indeling van uw slaapverdieping, een aanbouw of een dakkapel kunt u met veel plezier weer een tijd blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. En dat is prettig.

Nieuwe vloeren, plafonds, kozijnen, trap, schutting of wanden maken uw woning weer mooi en eigentijds. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huis te verbouwen voor meer comfort, warmte of om geld te besparen. Voorbeelden hiervan zijn het isoleren van uw huis, het doortrekken van kabels of het aanleggen van vloerverwarming? Een woning verbouwen is een complexe taak, schakel daarom altijd een renovatie aannemer in.

Ponto Bouwservice in Amsterdam is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het verbouwen of renoveren van uw woning. Het verbouwen van kelder tot zolder, van tuin tot dakterras, van keuken tot badkamer. We geven u advies en zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden, waarbij uw wensen op ieder moment voorop staan.

Een woningrenovatie wordt vaak gedaan als het pand verouderd is of als het een opknapbeurt kan gebruiken. Een huis verbouwen kan ook de reden zijn van nieuwe eigenaren. Vaak zien nieuwe kopers nog verbeterpunten aan de woning, denk hierbij aan een herinrichting van de kamer of het vervangen van de isolatie. Het verbouwen van de woning zal ervoor zorgen dat de woning geheel naar uw wensen zijn. Wilt u uw huis verbouwen, renoveren, verbeteren of opwaarderen? Ook als u duurzame oplossingen in uw huis wilt integreren kunt u bij ons terecht. Neem dan gerust contact met Ponto Bouwservice op, wij zijn dé renovatie aannemer van Amsterdam en omstreken.

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Als innovatief en groeiend aannemersbedrijf in Amsterdam zijn we er op gespitst ons te onderscheiden in kwaliteit en klantenservice. Aannemersbedrijf Ponto Bouwservice gelooft dat u als klant de belangrijkste bouwsteen bent in ons bedrijf. Laat ons bewijzen dat wij u kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren. Ons streven iedere klant tevreden achter te laten heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij doen ons uiterste best een rennovatie aannemer te zijn die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. We hopen dat u ons de kans geeft om te laten zien wat Ponto Bouwservice waard is!

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het verbouwen of renoveren van uw woning? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op via 020 334 8083, per mail via pontobouwservice@pontoservices.nl of vul contactformulier in.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten woningen verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Wij renoveren woningen, keukens, badkamers, wanden of vloeren

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Ponto Bouwservice is gevestigd in Amsterdam en bestaat al meer dan tien jaar. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man is inmiddels uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Wij beschikken nu ook over een eigen showroom met een breed assortiment tegels en sanitair. Wij zijn dé renovatie aannemer in Amsterdam.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 61B
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?