Schilderwerk Amsterdam

Schilderen is een vak, een ambacht dat Ponto Bouwservice met veel passie uitvoert. Heeft u een schilder in Amsterdam nodig? Bel dan met onze vakspecialisten. Kwalitatief goed schilderwerk bepaalt de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Goed schilderwerk zorgt ook voor een langdurige bescherming.

Staat u op het punt uw huis op te knappen? Wij zijn een betaalbaar en professioneelschildersbedrijf dat werkzaam is in Amsterdam en omgeving voor alle sschilderwerkzaamheden zowel in bestaande als nieuwbouw woningen.Wij zijn specialisten in binnen- en buitenschilderwerk. Als schilder in Amsterdam bedienen wij heel de regio. Ponto Bouwservice staat bekend om haar persoonlijke service en kwaliteit.

Of u nu schilderwerk, kleuradvies of zelfs restauratiewerk wilt laten uitvoeren. Uw erkende schilder Ponto Bouwservice uit Amsterdam komt graag vrijblijvend het schilderwerk en onderhoud opnemen. U bent zeker van kwaliteit en een woning die strak in de lak staat

Wij zijn een zeer erkend en sociaal bedrijf waar de klant nog koning is. Wij werken graag aan projecten bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving. Wij zorgen voor al uw schilderwerk, binnenwerk, buitenwerk, zomer en winterschilder werkzaamheden. Als u dus een binnenschilder of buitenschilder nodig heeft bent u bij de Ponto Bouwservice aan het juiste adres.

Kwaliteit staat voor ons voorop. Dit klinkt heel logisch maar te vaak zien we schilders die dat niet waar kunnen maken. Wij willen graag naar tevredenheid schildersklussen uitvoeren omdat we weten dat tevreden klanten vaak terug komen.

Particulieren en bedrijven

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Van groot tot klein kunnen wij al uw schilderwerk met in Amsterdam en omgeving uitvoeren.

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Ponto Bouwservice is gevestigd in Amsterdam en bestaat al meer dan tien jaar. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man is inmiddels uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Wij beschikken nu ook over een eigen showroom met een breed assortiment tegels en sanitair.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 61B
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?